Voor een voordelige occasion en export!
 
 

Export Advies

 

Voertuig export advies


Het exporteren van een voertuig is niet voor iedereen een dagelijkse bezigheid, voor 123autoexporteren.nl wel. Bent u van plan een voertuig te gaan exporteren, maar heeft u geen enkel idee wat u nodig heeft en of het überhaupt wel aantrekkelijk is om dit te doen? Dan kunnen wij u verder helpen. Ieder land heeft zijn eigen regels met betrekking tot het invoeren van een auto. Het is daarom van belang om te achterhalen wat u precies nodig heeft voordat u naar het bestemmingsland vertrekt. Door slechts enkele gegevens kunnen wij u precies vertellen wat u nodig heeft en wat de kosten hiervan zullen zijn. U krijgt van ons een overzicht van de benodigde documenten en eventuele terug te vragen rest-BPM.


Het proces in Nederland


Uiteraard krijgt u ook nog te maken met een belangrijke stap in Nederland, namelijk het uitschrijven van de auto. Vanuit onze locatie kunnen wij u hiermee helpen en direct alle benodigde documenten aanleveren. Daarnaast is het belangrijk dat u van te voren al beslist of u rijdend het land gaat verlaten of dat de auto op transport gaat. De auto zal dan worden verzekerd voor 15 dagen. Lees hier meer over een tijdelijke verzekering en het rijden met een exportkenteken.
Mocht u een auto aanschaffen in Nederland en deze mee willen nemen naar een ander land, dan is dit belangrijk om dit vooraf te vermelden. Dit kan namelijk invloed hebben op het traject van de export, voor bijvoorbeeld het terugvragen van de BPM of de snelheid waarmee de auto geëxporteerd kan worden.

Wilt persoonlijk advies over uw export? Vul dan dit formulier in om ons een goed beeld te geven van uw export. Wij zullen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen om u te kunnen voorzien van een persoonlijk advies en een kosten overzicht.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info